Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι

προ πάντων με υγεία κι ευτυχία. Τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Δυστυχώς όπως θα έχετε διαπιστώσει το εν λόγω blog έχει καταστεί σχεδόν... ανενεργό. Ο λόγος όσο κι αν παραξενέψει, είναι απλός: δεν έχω χρόνο παρά για ελάχιστα πράγματα κι επειδή όποτε θα γράφω εδώ μέσα θάλω τα κείμενα των συγκροτημάτων να είναι προσεγμένα, από το να τα κάνω πρόχειρα απλά και μόνο για να ανεβάσω κάτι προτιμώ να μην ανεβάσω τίποτε.
Όπως και να'χει, θα τα λέμε μάλλον πιο συχνά πλέον (αν όλα πάνε καλά δηλαδή).

Παρεμπιπτόντως, αν και δεν προλάβαινα να απαντάω σε σχόλια (τα οποία διάβαζα που και που) θα ήθελα να κάνω μερικές παρατηρήσεις: κατ' αρχήν προς τους ανώνυμους. Δεδομένου ότι μαζεύονται πολλοί ανώνυμοι, καλό θα ήταν ρε παιδιά να διαλέγετε ένα ψευδώνυμο, έτσι για τα μάτια του κόσμου.
Επίσης, επειδή πρόσεξα κάποια πικρόχολα (έως και υβριστικά) σχόλια, να υπενθυμίσω ότι περί ορέξεως ουδείς λόγος. Ο καθείς γουστάρει ή δεν γουστάρει ό,τι επιθυμεί. Νομίζω ότι μας ενδιαφέρει όλους να προβληθούν τα ελληνικά συγκροτήματα ανεξαρτήτως γούστων.

Και πάλι καλή χρονιά, και θα τα πούμε σύντομα.

ΥΓ. Προς τα γκρουπ που στέλνουν mail και ζητούν να τα παρουσιάσω εδώ: κατ' αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εννοείται ότι αυτό που ζητάτε θα γινόταν ούτως ή άλλως, ακόμη κι αν δεν το ζητάγατε. Απλά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω για την υπομονή σας.

1 σχόλιο:

Giannis P. είπε...

Να παρουσιαστούν και οι Macedon Harriers. Επανακυκλοφόρησε και το θρυλικό τους demo.

The sun of Macedonia will rise again ναουμ...